HARP
Rodzaj działalności: |
Produkcja |
Zakres działalności: |
Exporter, |
Liczba pracowników: |
51 - 100 |
Roczna sprzedaż: |
Euro 1.000.000 – 5.000.000 |
Rok założenia: |
1946 |
Kategorie: |
Artykuły spożywcze |
Kontakt: |
|
|
|
Firm Rank: 0
|
Firma HARP specjalizuje się w produkcji sterylizowanych dań gotowych w słojach i puszkach. Nasz asortyment obejmuje ponad 40 pozycji, spośród których najlepiej sprzedają się następujące przetwory w puszkach (950 g lub 850 g) lub słojach (520 g):
fasolka po bretońsku
flaki wołowe, wieprzowe
gołąbki w sosie pomidorowym lub pieczarkowym
pulpety w sosie pomidorowym
bigos
kasza gryczana z mięsem i grzybami
zupa kapuśniak, pomidorowa, grochowa, gulaszowa, fasolowa
Nasze wyroby znajdują uznanie wśród konsumentów w Polsce, Niemczech, Anglii.
Firma jest zakładem rodzinnym, kładącym duży nacisk na jakość i dobry smak wyrobów.
Do produkcji nie używa się KONSERWANTÓW, produkty są tylko sterylizowane zgodnie z Polską normą (gotowane w wysokiej temperaturze i pod odpowiednim ciśnieniem). Termin przydatności do spożycia wynosi 2 lata.
marketing manager
Michał Jurewicz ,
|
|
|
|
Dane teleadresowe
|
Ulica: | Mickiewicza 1 |
Miasto: | Strzelin |
Kod pocztowy: | 57-100 |
Region: | dolnośląskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 71 7962630 |
Faks: | +48 71 7962648 |
|
|
Osoba kontaktowa |
Imię i Nazwisko: | Michael Jurewicz |
Telefon stacjonarny: | +48 71 7962648 |
Telefon komórkowy: | +48 502241176 |
|
|
|
|
|